TERVETULOA BDP
WE kirjata SOPIMUS sinulle!
NOPEASTI JA TEHOKAS | EI LUOVUTUS HYVÄKSYTTY 

ota yhteyttä

BDP - ei pyydä minkäänlaista luottotutkimusta. NIITÄ SIITÄ.

Älä ole epäilevä, laina kaikkien ulottuville

BDP kanssa me voimme tehdä lainauspyyntömme verkossa.

ONLINE LÅNANSØGNINGER.


Yksilöiden välinen hyvitys osoittautuu ratkaisuksi lainan saamiseksi, varsinkin jos lainanottaja löytää itsensä Ranskan pankin (ficp).
Online-luotot ovat yhä demokraattisempia, ja kun kyseessä on välittäjä, jolla ei ole pankkia, kulutusluotot tulevat hyviksi ... oikeudenmukaisemmiksi!


HENKILÖKOHTAINEN RAHOITUS KAIKILLE PROJEKTEILLE
 


Voit rahoittaa auton tai kotitalouskoneen hankinnan, ajoittaa työtä tai varata matkan. Voit säästää ja odottaa. Mutta ymmärtää odottamatta projektia ja laittamatta itsesi punaiseen taloudelliseen suuntaan, on nopea tapa vapauttaa 99 000 euron summa: kulutusluotto. Tämä henkilökohtainen laina ei edellytä todisteita rahastojen määräpaikasta: voit vapaasti käyttää taloutta, varustusta tai varustusta varten maksetun määrän, maksaa avioliitto tai joutua elämäntapaan. Mutta tämän summan lisäksi on pakollista lähettää meille tositteita, jotka on kirjoitettu meidän lomakkeeseenmme lisää turvallisuutta.
Ainoastaan varatut lainat edellyttävät perusteluja. Esimerkiksi ajoneuvon ostamisen tapauksessa autohyvitys suoritetaan kauppiaalta, autotallilta tai myyjältä, jos se on yksityishenkilö. Tämänlainen laina on etu: luotto perutaan, jos omaisuutta ei toimiteta.


 
YHTEISÖJEN VAKUUTUS: PERINTEISET VÄLITTÄJÄT...
 
Mikä sanoo, että kuluttajaluotto sanoo lainanantajainstituutti. On kuitenkin olemassa vaihtoehto perinteisille pankeille ja organisaatioille hankkeen rahoittamiseen: BDP. Periaate on yksinkertainen: lainat tulevat yksityishenkilöiltä tai instituutioilta, jotka antavat säästöinsä BDP: lle investoida reaalitalouteen rahoittamalla kotitalouksien ja yritysten hankkeita. Kotitalouksien maksamat korot maksetaan kokonaisuudessaan lainanantajille. Tästä syystä lisäkustannuksia ei lisätä.
 
ONLINE-HENKILÖKALU: YHTEISVÄLISEN WEB-KYSYNTÄ
 


Lainan kasvu yksityisten keskuudessa johtui Internetin ja erityisesti yhteistyöverkoston kehittämisestä. Yhteiskäyttöisten kulutusalustojen ansiosta on mahdollista:
• vaihtaa asunnonsa;
• järjestää autopakkaukset;
• rahoittaa albumi tai muu projekti;
• luoda verkkopalkinto.
Yksiköiden väliset palvelualustat ovat tuoneet uudet teknologiat palvelemaan yhteisöjä, jotka haluavat kuluttaa toisin. Yksilöiden välinen laina on tällä linjalla, vapauttamaan yksilöitä jarruista ja perinteisten organisaatioiden korkeista kustannuksista. Internetin avulla yhteistyöhaku ei ole hauskaa, joka on varattu kulutusyhteiskuntaa hylkävälle ryhmälle. Tämä innovatiivinen konsepti vastaa kansalaisten toiveita, jotka haluavat kuluttaa paremmin ja saavuttaa säästöjä. Verkkoalusta voi sovittaa yhteen tämän uuden käytännön, joka purkaa kuluttajansuojaa, julkisten viranomaisten avoimuutta ja kuluttajien suojelua.


 

ONLINE-HENKILÖKOHTAINEN LAKKA: NOPEA MENETTELY LUETTELOJEN LUOKKAAN

 

Henkilökohtaisten luottojen tilaaminen verkossa on nopeampaa kuin tavanomaisten organisaatioiden perinteisten kanavien mukaan. Web-alustan, kuten BDP:
• lainanottaja saa lopullisen vastauksen 24 tunnin kuluessa * asiakirjojen vastaanottamisesta;
• Asiakirja-aineiston hyväksymisen ja laillisen peruuttamisajan (3 - 14 päivän) noudattamisen jälkeen kulutusluoton määrä voidaan maksaa muutaman päivän kuluessa hakijan pankkitilille.
Alle 10 päivän kuluttua vapautat projektin rahoittamiseen tarvittavan summan. Lisäksi BDP nopeuttaa prosessia yksinkertaistamalla kulutusluottojen valintaa mahdollisimman paljon. Vain yksi luottotyyppi on käytettävissä (kiinteäkorkoista poistoja ja jatkuvia kuukausimaksuja), jolloin vältetään epämiellyttävät yllätykset, kuten kierrätysluotto


 
HENKILÖKOHTAISET LAINAT ilman pankkeja: luotto
 


Tietokannat, korkeat korot: Perinteiset luotonantajat ovat merkittäviä marginaaleja kulutusluotoista. Laina, jolla ei ole institutionaalista pankkia, voi kiertää näitä käytäntöjä, jotta ne voisivat hyötyä oikeudenmukaisemmista lainaehdoista! BDP: n kaltaisella alustalla yksityishenkilöiden ja sijoittajien välisestä suhteesta johtuva laina edistää läpinäkyvää ja hyveellistä järjestelmää:
• sijoittajien rahat sijoitetaan kilpailukykyiseen tuottoon (3-6% vuodessa takaisinmaksuaikana)
• yksittäisille lainanottajille myönnetyt henkilökohtaiset lainat hyötyvät yhdestä markkinoiden alhaisimmista koroista;
• Järjestelmä maksaa vain hallinnolliset kustannukset, jotka kattavat sen rakenteen kustannukset.

Tee online-luotto simulointi mitata voiton laina!

* Lopullinen päätös 24 tunnin kuluessa: Kun olet saanut täydellisen tiedoston, BDP voi vastata 24 tunnin kuluessa tekstiviestillä hyväksymisen yhteydessä ja sähköpostitse, jos kyseessä on epääminen.


 

Laina yksityishenkilön verkossa


Syyskuussa 2011 BUA-pankki myönsi luottoluvan ja sijoituspalvelujen tarjoajan BDP: lle, joka on yksityinen luottolimiitti.
 
Itse asiassa BDP on ehdottanut mallia, jonka suojakeinot varmistavat tietyn luotonantajan investoinnin. Tämän mallin avulla avaamme lainauspalveluidemme tarvitseville henkilöille. Se perustuu kolmeen pilariin:
 
a. Lainanottajien valinta: Kaksivaiheisen prosessin jälkeen luottoluokitusryhmä ja BDP tarjoavat rahoitussopimuksen.
1. Internetin käyttäjä ilmoittaa ensin hänen tarpeesta verkossa "Rahan lainauspyyntö" osion kautta. Ehdotuksen seurauksena hän täyttää online-kyselylomakkeen, joka antaa alustavan vastauksen periaatteessa.
2. Jos sopimusta periaatteessa annetaan ja lainanottaja ei halua jatkaa verkossa, mutta haluaa käydä tiloissamme. hän on palattava ansiokkaasti sopimustarjous allekirjoitettu asianmukaisesti ja liitettävä perusteena olevat asiakirjat, jotka mahdollistavat toisaalta tarkistaa, että online-ilmoitetut tiedot ovat oikein, ja toisaalta parantaa käsittelyyn hänen taloudellinen tilanne (julkilausumat vaaditusta pankkitilistä on mahdollista tarkentaa).
 
b. Yhdistämisperiaate: Kun lainanottajat on valittu, BDP jakaa yksityisistä sijoittajista - lainanantajilta ja oikeushenkilöiltä kerätyt varat.
Rahoittajat eivät voi valita lainanottajia, jotka haluavat rahoittaa. Sijoituksen turvaamiseksi kaikki sijoittajat antavat lainaa kaikille lainanottajille arvopaperistamisen rahastojen kautta.
 
C. Velkojen keruu: Jos lainanottaja on maksukyvytön, BDP on vastuussa kertaluonteisen maksun palauttamisesta tiettyyn tiimiin.
 
BDP aloitti toimintansa kansainvälisillä markkinoilla marraskuussa 2012.
Sen jälkeen se on rahoit- tanut 27 014 000 euroa henkilökohtaisia lainoja koskevissa hankkeissa (ks. Tilastosivu, joka sisältää tuotantomääriä, mutta myös muita indikaattoreita, kuten sijoittajien tuottoaste)

VOUS SOUHAITEZ EMPRUNTER? VOICI NOS CONSEILS

VOUS SOUHAITEZ EMPRUNTER?


Rahoituslaitokset tarjoavat monia lainoja, joilla on usein kielteisiä korkoja.
Hallinnolliset maksut ovat yleensä 1% lainanottajamäärästä, vähimmäis- ja enimmäismäärä toimielimestä riippuen.
Sinun on kiinnitettävä huomiota laitoksiin, jotka ilmoittavat sinulle kulut ilman veroja (HT) ja näin saat mukavia yllätyksiä lukemalla sopimuksesi ....

Lisää ...

 HUOMAUTUKSET

J'ai reçu mon prêt
Merci BDP
kommentit

Je souhaite acquérir un nouveau véhicule car celui que je possède est très ancien et ne sera pas accepté au prochain contrôle. Haluan hankkia uuden ajoneuvon, koska minun omani on hyvin vanha eikä sitä hyväksytä seuraavassa valvonnassa. Mon véhicule sert à me rendre à mon travail tous les jours. Ajoneuvoa käytetään töihin joka päivä. Cordialement. Vilpittömästi.
joelle Joelle
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je souhaite acheter une maison mais etant interimaire le banques refuse de me faire un pret. Haluan ostaa talon, mutta väliaikaisesti pankit kieltäytyvät antamaan minulle lainan.
florian Florian
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour je souhaiterai un pret de 30000€ pour regler mes dettes et pouvoir sortir du fichage bdf Cordialement Hei Haluan 30000 euron lainan maksamaan velkojaani ja voin jättää asiakirjan bdf Cordialement
damien Damien
<-----------------------------------> <----------------------------------->

j'ai besoin d'un crédit auto n'ayant plus de voiture , c'est un besoin urgent pour rechercher du travail étant au chomâge Tarvitsen autoilua ilman autoa, on kiireesti etsittävä työtä työttömäksi
patricia Patricia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Madame, Monsieur, Ma demande est particulière. Rouva, herra, pyyntöni on erityinen. Suite à une multitude d'événements me voici dans cette situation. Useiden tapahtumien jälkeen tässä olen tässä tilanteessa. Je signe pour un achat immobilier le 15/01/16. Kirjaudun kiinteistöostoon 15.1.16. Deuxième date avec acte d'huissier. Toinen päivämäärä suorittajalla. L'achat est de 311 000 Euros. Osto on 311 000 euroa. Et mes apports familiales et personnelle sont mis déjà sur le compte notarial de la vente. Ja perheeni ja henkilökohtaiset panokseni on jo pantu myyntiin notaarin tilillä. Il me manque 107000 Euros. Kaipaan 107 000 euroa. Avec preuve de la banque pour l'acceptation de mon crédit. Todistuksena pankista luottokelpoisuuteni hyväksymistä varten. Mais le délai est de minimum 11 jours légal et ne rentre pas avec la date du 15/01. Määräaika on kuitenkin vähintään 11 ​​päivän laillista, eikä sitä ole päivämäärällä 15/01.
laura laura
<-----------------------------------> <----------------------------------->

remboursement de plusieurs crédits avec fichage ficp useita hyvityksiä tiedostoon ficp
jean daniel jean daniel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

pret pour travaux 30000 valmiina työpaikkoihin 30000
laurence Laurence
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour je souhaite terminer mes travaux d'aménagement intérieur de ma résidence principal il me faudrait 13000€. Hei, haluan lopettaa päätehtävän sisustuksen työssäni. Tarvitsen 13000 euroa. Cordialement sydämellisesti
guillaume Guillaume
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjours,mon projet et pour acheter une auto pour pouvoir travailler dans l'attente d'une réponse Mercie. minun hankkeen ja ostaa auton työskennellä odotettaessa Mercien vastausta.
jessica Jessica
<-----------------------------------> <----------------------------------->

rachat de credit si pas achat de terrain et construction de maison luottoa, jos ei ostaa taloa ja rakennuttaa taloa
sylvie sylvie
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je veux regler quelque facture en retard et pourvoir partir en vacances cet été Haluan laskea myöhästyneen laskun ja lähteä lomalle tänä kesänä
carlos Carlos
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour mon fichage s'est simplement un prêt qui a été fait avec mon ex compagne et qui est parti chez un huissier car madame ne voulais jamais rembourser. Hei, minun tietoni oli yksinkertaisesti laina, joka tehtiin ex-kumppanin kanssa ja joka meni kuriolle, koska madame ei halunnut maksaa takaisin. Donc voilà pourquoi je suis fiché et c'est donc cela qui me bloque pour toute demande d'empreint. Siksi olen jumissa ja se estää minua kaiken jalanjäljen pyynnöstä. Pouvez vous m'aider svp je voudrais le solder et avoir un prêt pour un achat de véhicule pour aller au travail tout les jours. Voitteko auttaa minua, haluan juottaa sitä ja saada lainaa ajoneuvon ostosta mennä töihin päivittäin. Cordialement sydämellisesti
daniel daniel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat d'un immeuble avec revenus locatifs rakennuksen osto vuokra-tuloilla
gregory Gregory
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat de meubles et électroménager huonekalujen ja kodinkoneiden hankinta
megane megatavu
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bjr je suis au RSA et jai besoin dun credit de 1000€ afin de pouvoir me racheter un pc portable car il viens de me lacher et il et primordial pour moi pour mes recherché d'emploie je recherché sur 24 mois bjr Olen RSA: ssa ja tarvitsen luottoa 1000 €, jotta voin ostaa minulle kannettavan tietokoneen, koska se vain päästi minulle ja se ja alkukantainen minulle työnhaulle etsin yli 24 kuukautta
helene Helene
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je recherche un prêt de 7000€ afin d'effectuer quelques travaux, et d'avoir de la trésorerie. Hei, Etsin 7000 euron lainaa tehdä työtä ja saada rahaa. Impossible d'obtenir un financement ..... je ne comprends pas au vu de mes revenus. Ei saada rahoitusta ..... En ymmärrä antamani tuloja. Merci de bien vouloir lire mon dossier, et me dire pourquoi ça ne passe pas ? Kiitos, että lukitsit tiedostoni ja kerro minulle, miksi se ei tapahdu? En vous remerciant. Kiitos. Cordialement. Vilpittömästi. Corine SZAMBELA Corine SZAMBELA
corine Corin
<-----------------------------------> <----------------------------------->

racheter une voiture plus de l'electromenager ostaa auton enemmän laitteesta
stephane Stephane
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je recherche un prêt de 8500 euros pour racheter un crédit de 3000 ,régulariiser diverses créances et disposer d'une trésorerie aussi. Etsin lainaa 8500 euroa lunastamaan 3000 luottoa, sääntelemään useita saamisia ja käteistä.
houria Houria
<-----------------------------------> <----------------------------------->

TRESOERIE TRESOERIE
daniel daniel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour Monsieur Je souhaite obtenir un crédit de 20000 euros car j'ai u un soucis avec le crédit agricole j'ai un découvert de 16700 euro j avait trouver un arrangement amiable pour rembourser mais ils m'ont quand même fiché banque de France Je suis vraiment embêté car je suis taxi et un employé Donc plus de decouvert Mais ça serait plus facile de vous le dire de vive voix Voici mon tel 0685667314 J attend votre appel pour vous expliquer ma situation Très cordialement Hei, herra Haluan saada luottoa 20000 euroa, koska minulla on huoli maatalousluottoa minulla on löytö 16700 euroa Minun piti löytää ystävällinen järjestely takaisinmaksua, mutta he ovat edelleen minua Ranskassa Olen todella vaivaa, koska olen taksi ja työntekijä Niin paljon enemmän kuin löydetty Mutta se olisi helpompaa kertoa suullisesti Tässä on minun tel 0685667314 J odottaa puheluasi selittää tilaani Erittäin sydämellisesti
corinne Corinne
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Suite à des difficultés financières , j'ai un retard de loyer que je n'arrive pas à épurer, et j'aurai besoin avance de fond pour y remédier . Hei, Taloudellisten vaikeuksien jälkeen minulla on vuokraviive, jota en voi puhdistaa, ja tarvitsen taustatietojen korjata. Cordialement. Vilpittömästi.
freddy Freddy
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Rachat de tout l'électroménager du foyer et entretien complet et remise en état du véhicule Kaikkien kotitalouskoneiden takaisinosto ja täydellinen huolto ja korjaus
yannick yannick
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour,je voudrais juste emprunté 10000e pour faire ma salle de bain ;wc et plafonds de mon salon je travail en CDI et mon mari CDI aussi mon mari 1800e par mois moi 800e VOUS POUVEZ NOUS FAIRE CONFIANCE NOTRE PROJET rénovation nous tiens a coeur crédit sur 36 mois nous l'honoreront merci de nous faire confiance cordialement Hei, olisin vain lainannut 10000e tehdä kylpyhuoneen wc ja katot olohuoneeni Työskentelen CDI ja mieheni CDI myös mieheni 1800th kuukaudessa minulle 800th Voit luottaa PROJEKTI remontin meillä on sydän luottoa 36 kuukautta me kunnioitamme häntä kiitos siitä, että luotatte meitä lämpimästi
emmanuelle Emmanuelle
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je recherche un prêt de 20 000 euros afin de me deficher le revenu mensuel net de mon foyer est de 3100 euro pour un loyer de 700 merci de votre aide Etsin 20 000 euron lainaa, joka puututtaa minulle kotini kuukausitulot 3100 euroa vuokralla 700 kiitos avusta
ludovic Ludovic
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, dans le cadre d'un redressement judiciaire de mon exploitation agricole je suis a la recherche d'un prêt de 150 K€ sur un maxi de 15ans. Hei, osana maatilani oikeudellista korvausta olen etsinyt 150 euron suuruista lainaa enintään 15 vuodessa. cela me permet de stopper ce plan et de revenir a une situation normale. se sallii minun lopettaa tämän suunnitelman ja palata normaaliin tilanteeseen. je pourrai de ce fait a nouveau proposer une garantie sur bâtiment investissement 242000.00 € et assurance décès. Voin siis tarjota jälleen takauksen investointien rakentamisesta 242000,00 € ja kuolevavastuun. Merci de me contacter. Ota yhteyttä minuun. jp labrunie jp labrunie
jean paul jean paul
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour j'ai demandé un prêt de 4000e pour l'achat d'un véhicule d'occasion combien de temps cela prend pour avoir une réponse c'est très urgent merci Hei, pyysin 4000-luvun lainaa käytetyn ajoneuvon ostosta, kuinka kauan kestää vastaus on kiireellinen kiitos
laetitia Laetitia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je me permet de vous contacter car je recherche deux crédit dont un professionnel afin de réaliser un gros projet. Hei, voin ottaa sinuun yhteyttä, koska etsin kahta luottoa, mukaan lukien ammattilainen, jotta voimme toteuttaa suuren projektin. Pouvez vous me donner des renseignements sachant que je suis auto entrepreneur depuis 2011 avec une clientèle de 600 personnes. Voitteko antaa minulle tietoja, jotka tietävät, että olen itsenäinen ammatinharjoittaja vuodesta 2011 alkaen 600 ihmisen asiakaskunnassa. Merci d'avance Kiitos jo etukäteen
nicolas Nicolas
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, suite a la vente de mon pavillon courant du mois de mai, j ai besoin d une avance de trésorerie pour effectuer le demenagement afin de liberer les lieux. Hei, kun taloni on myyty toukokuussa, tarvitsen käteismaksun, jotta siirrytään vapaaksi tiloista. Cordialement merci Kiitos
fabienne Fabian
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour je souhaiterai racheter mes crédit a la consommation et financer mon projet de voyage de noce il y en aurai en tout pour 59000 euros les prêts a la conso me coute très très chers pouvez vous m'aider cordialement hello haluan ostaa takaisin kulutusluottoni ja rahoittaa hääjuhlaani yhteensä 59000 euroa lainoja, jotka antavat minulle erittäin kalliita kustannuksia, voit auttaa minua sydämellisesti
christophe Christophe
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Jeune Retraité. Nuoret eläkeläiset. Souhaite acheter voiture d'occasion pour pouvoir maintenir lien social et, avoir une petite activité professionnelle. Haluaisitte ostaa käytettyä autoa voidakseni ylläpitää sosiaalista solmua ja saada pienen ammattitoiminnan. Demande de 6000 euros (durée de remboursement de 48 mois et taux de 7/8% souhaités) pour acheter une voiture en bon état, avec un nombre de kilomètres raisonnable, évitant ainsi un remplacement trop rapide. Pyydä 6000 euroa (48 kuukauden takaisinmaksuaika ja 7/8% haluttu kurssi) ostaa hyvässä kunnossa oleva auto, kohtuullisella määrällä kilometriä, välttäen korvaavan liian nopeasti. Fiché FICP suite à l'annulation de l'ensemble de nos dettes par une procédure de redressement personnel. Ficha FICP, kun kaikki velkamme mitätöitiin henkilökohtaisen oikaisumenettelyn kautta. Perte d'emploi dans la cinquantaine, aucune possibilité de retrouver un emploi stable, allocations chômage un temps, puis RMI/RSA et obligation de déposer un dossier de surendettement. Työttömyyden menettäminen 50-luvulla, ei mahdollisuutta löytää vakaa työpaikka, työttömyys hyötyy ajasta, sitten RMI / RSA ja velvoite esittää ylivelkaantumisasiakirja. Et enfin la possibilité de faire valoir les droits à la retraite en maintenant quelques activités professionnelles (soutien scolaire à domicile). Ja lopuksi mahdollisuus vedota eläkkeelle jääviin oikeuksiin ylläpitäen jotain ammatillista toimintaa (tutorointi kotona). De ce fait, aucune charge, hors dépenses courantes (loyer, charges d'habitation, impôts, …) Revenus : 3100/3200 euros par mois Retraite 2840 euros par mois Activité professionnelle (auto entreprise et cesu) 3000/4000 euros par an (3400 en 2014 ; 5400 en 2015) Assurance prêt souhaitée. Tulot: 3100/3200 euroa kuukaudessa Eläkkeelle siirtyminen 2840 euroa kuukaudessa Ammattitoiminta (itsenäinen ammatinharjoittaja ja cesu) 3000/4000 euroa vuodessa (ilman kuluita (vuokra, asumiskustannukset, verot, ...) 3400 vuonna 2014, 5400 vuonna 2015) Lainavakuus toivottu. Durée et taux indiqués négociables. Kesto ja hinnat ilmoitetaan neuvoteltavina.
robert Robert
<-----------------------------------> <----------------------------------->

afin de pouvoir financer mon déménagement je désirerais obtenir un prêt de 6 000euros avec une réponse rapide si possible rahoitukseni rahoittamiseksi haluaisin saada 6 000 euron lainan, jos vastaus on nopea
daniel daniel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, nous souhaiterions faire l'acquisition d'un bien bien immobilier particulièrement intéressant. Hei, haluaisimme hankkia erittäin mielenkiintoisen kiinteistön. Nous ne possédons que 50000€ et le bien en question est estimé à 150000€. Omistamme vain 50 000 euroa ja kyseinen kiinteistö on arviolta 150000 €. Nous sommes un jeune couple sérieux, dynamique et motivé, parents de trois enfants qui recherchons un moyen de concrétiser ce projet. Olemme vakava, dynaaminen ja motivoitunut nuori pari, kolmen lapsen vanhemmat, jotka etsivät tapa toteuttaa tätä hanketta. Merci par avance de votre intérêt. Kiitos etukäteen kiinnostuksestasi.
diane Diane
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, J'aurai besoin d'un prêt de 10 000 euros car je vient de me séparé et j ai un fils de 9 ans j'aurai besoin de ce prêt pour pouvoir me racheté une voiture et quelques meubles.... Aidez moi svp merci Hei, tarvitsen 10 000 euron lainan, koska olen juuri eronnut ja minulla on 9-vuotias poika tarvitsen tätä lainaa voidakseni ostaa minulle auton ja huonekaluja .... Auta minua kiitos
sabrina Sabrina
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour.En 2011 suite à un gros impayé j'ai été fiché FICP pour le non paiement des traites de la maison dont j'étais propriétaire. Hei. Vuonna 2011 suuren maksamattoman maksun jälkeen jätin FICP: n maksamaan sellaisen talon jätemaksun, jonka omistaja olin. En 2014 mon entreprise à été à été mise en liquidation judiciaire et la maison vendue par le mandataire. Vuonna 2014 yrityksenni joutuisi selvitystilaan ja oikeusmyyntiin, jonka myyjä myy. En 2014 j'ai changé de région et ai intégré un poste de chargé d'affaires chez ERDF. Vuonna 2014 muutin toiseen alueeseen ja liityin EAKR: n maksupäälliköihin. La fiche FICP sera dénoncé en juin 2016 mais j'ai besoin d effectuer des réparations sur mon véhicule rapidement et ne peu attendre. FICP-kortti irtisanotaan kesäkuussa 2016, mutta minun on korjattava ajoneuvoni nopeasti ja en voi odottaa. Je voudrais également rembourser un prêt familial et un petit crédit. Haluaisin myös maksaa perhelennon ja pienen lainan. J'ai besoin de 10000e. Tarvitsen 10000th. J'espère que ma situation retiendra l'attention d'une personne qui comprendra que je suis victime désirant me mettre à jour et ayant un salaire régulier avec des primes prendra ma demande en considération. Toivon, että tilani kiinnostaa sitä henkilöä, joka ymmärtää, että olen uhri, joka haluaa päivittää minua ja ottaa säännöllisen palkan bonuksilla, ottaa hakemukseni huomioon. Cordialement. Vilpittömästi.
philippe Philippe
<-----------------------------------> <----------------------------------->

besoin d acheter une nouvelle voiture j ai besoin de 2500 euros täytyy ostaa uusi auto tarvitsen 2500 euroa
yanis Yanis
<-----------------------------------> <----------------------------------->

J'ai besoin de 10 000€ pour réaliser des travaux dans ma résidence secondaire Tarvitsen 10 000 euroa tekemään työtäni toisessa kodissani
michel Michel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

remboursement de dettes velkojen takaisinmaksu
frederic Frederic
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour j'ai besoin d'un prêt urgent pour régler des problèmes familiaux Tarvitsen kiireellisen lainan perheongelmien ratkaisemiseksi
mickael Mickael
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour Je suis à la recherche d'un prêt de 25000€ dans l urgence. Hei Olen etsinyt lainaa 25000 € hätätilanteessa. Merci kiitos
laetitia Laetitia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat d une voiture puis remboursement impôt sur le revenu et frais dentaire. ostaa auton ja sitten palauttaa tuloveroa ja hammashoitokustannuksia. cordialement sydämellisesti
stephane Stephane
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je veut faire mon entreprise services a la personne ou au entreprise qui consiste a faire menage nentretien,espaces verts,baby sitting,garde malade,repas de famille ou entreprise,garde d animaux, Haluan tehdä yritykselleni palveluja henkilölle tai yritykselle, joka koostuu huoltotöistä, vihreistä tiloista, lastentarhasta, sairaudenpidosta, perhe- tai yritysruoista, eläinten hoidosta,
marie louise marie louise
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je souhaiterais emprunter 10000€ pour faire des travaux.. Hei, haluaisin lainata 10000 € tehdä työpaikkoja ..
noemie noemie
<-----------------------------------> <----------------------------------->

por acherter voiture por acherter auto
rosa rosa
<-----------------------------------> <----------------------------------->

besoin d'un crédit relais dans le cadre d'une succession tarve siltana olevan luoton saamiseen perinnön yhteydessä
anne Anne
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Changement de véhicule parcourant 30 000 mois. Matkustamon muutos 30 000 kuukauteen.
laurent Laurent
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je crée une activité de commerce ambulant en zone rurale, plus précisément un camion magasin, type alimentation avec banque de froid. Hei, luon liiketoiminnan liikematkustajille maaseudulla, tarkemmin kuorma-autojen myymälässä, tyypin ruoka kylmällä pankilla. Mon but est de mettre en place des tournées dans différentes communes rurale dépourvu de tous commerces. Tavoitteena on perustaa matkoja eri maaseutukunnissa, joissa ei ole kauppoja. Le véhicule proposera à la vente: Fruits et légumes, charcuteries, fromages, vin, pain, ainsi que de l'épicerie. Ajoneuvo tarjoaa myyntiin: Hedelmät ja vihannekset, leikkeleet, juustot, viini, leipä sekä päivittäistavarat. Le tout en proposant des marchandises de producteurs régionaux. Koko ehdottamalla alueellisten tuottajien tavaroita. En vous remerciant de l'interêt que vous voudrez bien porter à mon projet, je me tiens à votre disposition pour de plus amples informations. Kiitoksessani kiinnostuksestani projekteistani olen käytettävissäsi lisätietojen saamiseksi. Cordialement, Didier Ystävällisin terveisin, Didier
didier Didier
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Rachat de crédits d'un montant de 9000 euros avec un taux à 10%, objectifs baisser les mensualités qui s'élèvent à environ 400 euros et rembourser par anticipation en octobre 2016 suite à une grosse prime de travail. Hei, 9000 euron suuruisten luottojen lunastaminen 10 prosentin verran, tavoitteet alentavat kuukausittaisia ​​maksuja, jotka ovat noin 400 euroa ja maksavat ennakkoon lokakuussa 2016 suuren palkkion jälkeen. Cordialement. Vilpittömästi.
steve steve
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour, étant fiche banque de France je souhaiterais faire un crédit entre particulier pour racheter tout ou une partie de mes crédits afin de diminuer les taux d intérêts et ainsi avoir des mensualités moins importante.merci par avance cordialement melle sanchez bonjour, Ranskan pankkikortti Haluan tehdä luottoa yksittäisten henkilöiden lunastamiseksi osittain tai osittain luottoihini koron alentamiseksi ja näin ollen vähemmän kuukausittaisia ​​maksuja. Kiitos etukäteen sydämellisesti melle sanchez
audrey Audrey
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je souhaite effectuer un regroupement de credit pour un montant de 51700 et aurai besoin d'une trésorerie de 5000 euros. Haluan tehdä luottoluokituksen, jonka määrä on 51700 ja tarvitsee 5000 euron käteistä. Ma femme et moi cumulons mensuellement 3200 euros net. Vaimoni ja minä keräämme kuukausittain 3200 euroa net. j'ai un autre credit en cours de 13000 euros pour l'achat d'un véhicule mais je ne souhaite pas le racheter. Minulla on toinen nykyinen 13000 euron suuruinen hyvitys ajoneuvon ostosta, mutta en halua ostaa sitä takaisin. Je rembourse actuellement 890 euros pour les autres prêts . Tällä hetkellä maksan 890 euroa muista lainoista.
maurizio maurizio
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je suis retraité et je cherche un pret entre particulier de 35000 euros sur 120 mois pour racheter mes crédits et pour faire baisser mes mensualités qui pèsent sur mes finances. Olen eläkkeellä ja etsin lainaa yksityisen 35000 euron yli 120 kuukaudelta lunastettavaksi luottoihini ja vähentämään kuukausittaisia ​​maksuja, jotka painavat minun talouteni.
claude Claude
<-----------------------------------> <----------------------------------->

malgré des revenus annuels de 160.000 euros pour le couple , je me suis fait inscrire au fichier des incidents banque de France suit à des problèmes sur un prêt de la Banque Populaire des Alpes qui a dénoncé le crédit et me demande de rembourser 16000 euros immédiatement. huolimatta pariskunnan 160 000 euron vuotuisesta tulosta, sain luettelon tapauksista, kun Ranskan pankki seuraa Banque Populaire des Alpes -lainojen lainoja, jotka luopuivat luottoa ja pyysi minua maksamaan takaisin 16 000 euroa välittömästi. mes revenus me permettent de rembourser cette somme mais je préfèrerai l'étaler sur 3 ou 4 ans afin de lisser la dépense et me sortir de cet incident banque de France ridicule tuloistani sallii minun palauttaa tämän summan, mutta haluan levittää sitä yli 3 tai 4 vuoden ajan kustannusten tasaamiseksi ja saada minut ulos tästä onnettomuudesta Ranskalta
pierre yves kivi yves
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je suis a la recherche d'un financement ou credit pour la sommes de 5000 euro pour cree en debut 3 boutiques avec consoles des jeux et accesoires achete en France. Etsin rahoitusta tai hyvitystä 5 000 euron summasta Cree: lle alussa 3 kaupoissa, joissa konsolipelit ja tarvikkeet ostetaan Ranskassa. Marche en pologne est tres grand et demande aussi.par example je achete des jeux PS3 et xbox 360 pour le prix 2 euros pieces ici vendu 10 euros pieces.Posibilites des payements du pret avec pay pal par semaine ou mensuelle.remboursement total du pret en 3 mois avec interets 18% pour les 3 moi.Si vous etes interese contactez moi par mail ou telephone 0048 726 729 163.merci Esimerkiksi ostamassa pelejä PS3 ja Xbox 360 hintaan 2 euroa kappaletta myydään 10 euroa kappaletta. Lainan maksujen mahdollisuudet pay-palilla viikossa tai kuukaudessa. 3 kuukautta korolla 18% 3 me.Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä postitse tai puhelimitse 0048 726 729 163.merci
sylwester Sylwester
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat camping car occasion (30000 e) reprise du notre (15000 ) ostaa käytetty auto (30000 e) haltuunotto (15000)
bernard Bernard
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour j'aimerais obtenir un pret de 3000 euros pour pouvoir changer de voiture et financer un demenagement ces projets sont tres importants pour moi et je suis pret a assumer un taux d'interets en regard avec ma situation dans l'espoir Gerard Guillot Hei Haluan saada 3000 euron lainan pystyäkseen muuttamaan autoa ja rahoittamaan siirron, nämä hankkeet ovat minulle erittäin tärkeitä ja olen valmis ottamaan mielenkiintoa suhteessa tilanteeseen toivossa Gerard Guillot
gerard Gerard
<-----------------------------------> <----------------------------------->

j ai besoin un pret de 5000e a rembourser sur 5 ans pour pret conso reparation voiture et diverse merci de me contacter aux plus vite Tarvitsen 5 000 euron lainan, joka on maksettava takaisin 5 vuoden aikana lainan myöntämisen korvaavalle autolle ja paljon kiitos, että ottaisit minuun yhteyttä mahdollisimman pian
virginie Virginia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Mon mari est en train de créer une SCI on veut acheter un bien qui hébergera sa société aussi la banque nous propose un emprunt de 200 000 euros sur 10 ans son bilan entreprise est bon je vous remercie cordialement Aviomies on luomassa SCI haluamme ostaa omaisuutta, joka talon hänen yrityksensä myös pankki tarjoaa meille lainan 200 000 euroa yli 10 vuotta hänen tase liiketoiminta on hyvä kiitos sydämellisesti
sophie Sophie
<-----------------------------------> <----------------------------------->

besoin de trésorerie pour projet professionnel à hauteur de 15 000 euros ammattihankkeeseen tarvittava käteinen rahaa jopa 15 000 euroa
simon Simon
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour,je recherche une trésorier de 7500 pour pouvoir racheter mes crédits ,M installer dans l appartement pour recevoir ma fille,et pouvoir passer les deux mois de formation soudeur déjà inscrit sans me poser la question si je vais pouvoir payer l essence pour y aller aidez moi merci besoin de conseil Hei, etsin 7500 rahastonhoitajan voidakseni lunastaa opintoni, M asentaa asuntoon saadakseni tyttäreni ja voin viettää jo kaksi kuukautta koulutettua hitsaajaa, joka on jo rekisteröity ilman minua kysymään, voinko maksaa bensiiniä menemään auta minua kiitos
bruno Bruno
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Monsieur bonjour fiché FICP après un éffacement de dette a la banque de france, ce dernier prenant fin en fin d'année 2017. J'ai trouvé un bien (rare mais utile pour pour travail extra proffessionnel) d'une valeur de 3000 euros hélas si j'économise cette sommes j'ai peur que ce bien soit vendu, si ce n'est pas déjà le cas. Herra bonjour fiché FICP sen jälkeen, kun velka oli poistettu ranskalaisessa pankissa, jälkimmäinen päättyi vuoden 2017 lopussa. Löysin hyvän (harvinainen, mutta hyödyllinen ylimääräistä ammattimaista työtä varten) 3000 euron arvosta valitettavasti jos säästelen rahaa, pelkään, että tätä omaisuutta myydään, jos näin ei ole. Je passe donc par ce site et aussi par vous pour ce faire. Joten käsittelen tätä sivustoa ja myös teitä. Je suis sans emploi mais indemnisé par Pole Emploi et aussi en AAH vu que je suis reconnu travailleur handicapé depuis peu. Olen työttömänä, mutta korvaan Pole Emploi ja myös AAH koska olen tunnustettu vammaisten työntekijä äskettäin. Je donne également des cours de guitare qui font un complément de revenu. Annan myös kitaraopintoja, jotka antavat tulonlisäosan. Locataire avec ma concubine a la retraite (pensionnée) nous touchons également l'APL. Vuokralainen minun perilleni eläkkeellä (eläkkeellä) me myös saavuttaa APL. Merci de votre réponse rapide... Restant a votre disposition recevez Monsieur mes sincères salutations Hervé Chaduteau Kiitos nopeasta vastauksestasi ... Pysy varjelellani ja toivottakaa vilpittömät tervehdykseni Hervé Chaduteau
hervé Hervé
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je suis ficp et en dossier de surendettement suite à des erreurs remontant à il y a presque 10 ans ! Hei, olen ficp ja tiedoston velkaantumisesta virheiden takia lähes 10 vuotta sitten! Après avoir repris mes études et repasse un diplôme je suis devenu aide médico psychologique au domicile de personnes handicapées ! Kun jatkoin opiskeluani ja uudelleenkoulutukseni, tulin psykologismin avuksi vammaisten kodeissa! J ai absolument besoin d un véhicule solide et grand comme un Picasso ou scenic dans le cadre de mon travail ! Tarvitsen ehdottomasti vankka ja pitkä auto kuin Picasso tai luonnonkaunis osana työtäni! J ai actuellement une twingo qui souffre de plus en plus et le garagiste est très clair le moteur va me lâcher et par conséquent sans voiture je perds mon boulot ce qui serait une véritable catastrophe économique ! Minulla on tällä hetkellä twingo, joka kärsii yhä enemmän ja autotalli on hyvin selkeä moottori päästää minut ja siksi ilman autoa menen työni, mikä olisi todellinen taloudellinen katastrofi! Je suis en cdd mais un cadi est en prévision pour novembre 2016 ! Olen cdd mutta Cadi odottaa marraskuussa 2016! Sans voiture pas de boulot ! Ilman autoa ei ole työtä! Je n en veux pas Une neuve mais bien d occasion entre 2000 et 3000 euro ! En halua uutta vaan hyvin käytettyä 2000-3000 euroa! Les banques classiques m envoient sur les roses en me demandant de m adresser à ma famille mais cela n est pas possible ! Klassiset pankit lähettävät minut ruusuille ja pyytävät minua käsittelemään perheeni, mutta se ei ole mahdollista! Merci de m aider je suis au bout de toute solution ! Kiitos, että autat minua, olen lopussa minkä tahansa ratkaisun! Merci de m avoir lu ! Kiitos lukemisesta!
geoffrey Geoffrey
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour , je recherche activement un pret comme stipulé dans ma demande , Je suis dans cette situation suite a une séparation et vol d'argent par mon ex femme . Hei, olen aktiivisesti hakeneen lainaa hakemuksessani, olen tässä tilanteessa, kun vanha vaimoni erottaa ja varastaa rahaa. Je n'ai jamais eu de soucie auparavant . En ole ennen ollut huolissani. pouvez vous m'aidez ,car cette situation m'est tres difficile . voitko auttaa minua, koska tämä tilanne on minulle hyvin vaikea. Je travail en cdi depuis 2010 dans le secteur public . Työskentelen cdi: ssa vuodesta 2010 julkisella sektorilla. Je reste a votre disposition pour tout renseignement . Olen edelleen käytettävissäsi kaiken tiedon ansiosta. Cordialement . Kiitos. Bourgoise Bruno . Bourgoise Bruno.
bruno Bruno
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour je souhaiterai un rachat de crédit de 10000 euros ou un credit de 4000 euros pour de la tresorie du a un découvert cordialement Hei, toivotan 10000 euron luoton lunastuksen tai 4000 euron hyvityksen etsimisen kassalle ystävällisesti
alexandre alexander
<-----------------------------------> <----------------------------------->

diplomé chauffeur de taxi avec une ads sur ma commune je cherche le financement pour l'installation sur mon véhicule qui s'élève 2400 euros valmistunut taksinkuljettaja, jolla on mainoksia omassa kunnassani, pyydän rahoitusta ajoneuvoni asennukselle, joka on 2400 euroa
didier Didier
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Faire un voyage au USA NEW YORK Tee matka USA: han NEW YORK
françois françois
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour je fait la demande pour un prêt de 4000e pour l'achat d'un véhicule d'occasion et avoir un peut de trésorerie pour la carte grise et l'assurance merci de votre réponse Hei, olen hakenut 4000-lainaa ostetun käytetyn ajoneuvon hankkimiseksi ja käteisellä käteisellä rekisteröinnistä ja vakuutuksesta kiitos vastauksesta
laetitia Laetitia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je souhaite acheter un appartement sur lourdes pour y vivre moi et mon fils . Haluan ostaa asunnon Lourdes asua siellä ja poikani.
sandra Sandra
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Prêt personnel de 6000€ remboursable sur 6 ans. Henkilökohtainen laina 6000 € palautetaan yli 6 vuotta.
conception suunnittelu
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat de véhicule d'occasion 11000 euros, très très urgent ostaa käytettyä ajoneuvoa 11000 euroa, erittäin kiireellinen
hamza hamza
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour,suite à des problèmes financier qui s'accumulent,je souhaiterait pouvoir emprunter 30 000 euros afin de rembourser mes dettes ainsi que de pouvoir enfin meubler notre logement de fonction et de racheter une voiture d'occasion pour changer la notre. Hei, kun kertyy taloudellisia ongelmia, haluaisin lainata 30 000 euroa velkojen maksamiseen ja lopulta pystyä tarjoamaan toimipisteemme ja ostamaan käytetty auto muuttaaksemme. En espérant pouvoir trouver une solution avec vous. Toivottavasti löydät ratkaisun kanssasi. M.Delrieux Stevens M.Delrieux Stevens
stevens Stevens
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je souhaite un prêt de 1500 euros pour payé mes factures en retard et régulariser ma situation sur mon compte bancaire. Toivon 1500 euron lainaa, että maksat myöhässä olleet laskut ja tilannut tilini pankkitililleni.
jérôme Jerome
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Suis en retraite pour invalidité. Eläkkeellä vammaisuuteen. J'ai un fils de 15 ans à ma charge et n'ai pas d'aide. Minulla on 15-vuotias poika hoidessani eikä ole apua. J'ai absolument besoin que l'on me prête 10 000 € car j'ai épuisé quasiment mes économies. Minun täytyy ehdottomasti antaa minulle 10 000 euroa, koska olen melkein loppunut säästöistani. Je n'ai plus de crédit mais suis encore fichée pendant cette année. Minulla ei ole minkäänlaista hyvitystä, mutta olen edelleen tallessa tämän vuoden aikana. SVP aidez-moi, je n'ai que des gens qui veulent m'arnaquer et je n'en peux plus. Auta minua, minulla on vain ihmisiä, jotka haluavat tappaa minut, enkä enää kestä sitä. Je touche près de 1800 € par mois mais étant encore fichée, les sociétés de crédit refusent le prêt alors que je m'engage à rembourser. Saan lähes 1800 € kuukaudessa, mutta silti on jätetty, luottolaitokset kieltäytyvät lainaa kun lupaan maksaa takaisin. Je ne suis pas une mendiante. En ole kerjäläinen. S'il vous plait aidez moi. Auta minua. Dans l'attente d'une réponse rapide. Odotetaan nopeaa vastausta. Cordialement. Vilpittömästi.
patricia Patricia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Dans le cadre d'un investissement locatif à hauteur de 550 000 euros (frais notaire inclus) et générant 5950 €/mois de revenus, je suis à la recherche d'un prêt à hauteur de 275 000 € sur 25 ans adossable à une hypothèque sur l'appartement dont je suis propriétaire(valeur de 315 000 euros). Hei, osana 550 000 euron (mukaan lukien notaarinpalkkiot) vuokra-investointeja ja tuottaen 5950 € / kk tuloja, etsin 275 000 euron lainaa yli 25 vuotta takaisin asuntolainan, jonka omistukseni asunnossa (arvo 315 000 euroa). Je suis par ailleurs en mesure de financer le complément pour l'opération globale. Olen myös voinut rahoittaa täydentävää kokonaistoimintaa. A noter que je suis en recherche d'activité mais que l'opération est trés largement auto finançable. Huomaa, että etsin toimintaa, mutta toiminta on suurelta osin itserahoitettu. Déduction faite du remboursement, des impots intrinsèques et des charges d'exploitation, cette opération est en vérité génératrice de revenus. Hyvityksen, verotuksen ja toimintakulujen vähentämisen jälkeen tämä toimenpide tuottaa tuloja. Merci par avance. Kiitos jo etukäteen. Cordialement sydämellisesti
laurent Laurent
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Achat d'un véhicule un bon état et fiable afin de me rendre à mon travail +trésorerie si possible. Osta hyvä ja luotettava ajoneuvo päästäksesi työhömme ja rahaan, jos mahdollista.
olivier oliivi
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je cherche un rachat de crédit pour FICP - je dois emprunter la somme de 48000 euros au niveau du taux d'endettement mon dossier passe le seul soucis est le fichage banque de france. Etsin luoton takaisinostoa FICP: lle - minun on lainattava 48000 euroa velkasuhteen tasolle, jonka tiedostoni kuluu ainoana huolenaiheena on Ranskan pankkitiedosto. Je souhaite vraiment régulariser ma situation et retrouver la tranquillité. Haluan todella säästää tilannettani ja saada rauhallisuuden. Merci pour votre réponse bien cordialement, Kiitos vastauksestanne erittäin sydämellisesti,
marie-christine Marie-Christine
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je demande un rachat de crédit de 65 000€ entre particuliers Pyydän hankkimaan luottoa 65 000 euron välillä yksilöiden välillä
marcelle Marcelle
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour,j aimerais faire un crédit de 2000e sur 36mois pour des prélèvement de 55e/mois merci a vous cordialement mr fortoso Hei, haluaisin luottaa 2000-luvulla 36 kuukaudessa 55. / kk: n vetäytymisestä kiitos sydämellisesti mr fortoso
olivier oliivi
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour je suis une jeune fille de 23 ans militaire et très sérieuse, futur maman me trouvant dans un besoins très urgent afin de pouvoir commencer les préparatifs de mon futur enfant, un déménégement et ppouvoir terminer le passage demon examen de coduite et acheter une voiture et rembourser un fcip je souhaiterai un prt de 7000e pourcentage de 2% avec un échéancier mensuelle. Hei olen nuori tyttö, joka on 23-vuotias sotilas ja erittäin vakava, tuleva äiti löytää minut erittäin kiireellisiltä tarpeilta voidakseen aloittaa valmennukset tulevasta lapsestani, purkaa ja päättää lopettaa kokeiluni koduitin ja ostaa auton ja maksa takaisin fcip Haluaisin lainan 7000th prosenttiosuus 2% kuukausittain aikataulussa. Dans l'attente d'une réponse favorable je vous pris d'agréer madame monsieur l'epression de mes salutation distinguée Odottamassa suotuisaa vastausta olen ottanut teidät hyväksymään herra madame monsieur l'ilmentäni erinomaisesta tervehdyksestäni
simiana Simiana
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour nous souhaitons juste faire rachetez un credit qui a ce jour nous bloque totalement toutes nos démarche pour un pret immobilier. Hei haluamme vain lunastaa luoton, joka on tällä hetkellä täysin estää meidät kaikki lähestymistapamme kiinteistölainaa. Nous travaillons nous avons 3 enfants nous voulons juste faire rachetez ce credit et achetez un véhicule. Työskentelemme meillä on 3 lasta. Haluamme vain lunastaa tämän luoton ja ostaa auton. Nous projetons par la suite d'achetez et de pouvoir faire rachetez ce credit entre particuliers ou meme de le garder jusqu'a la fin des remboursement. Sitten aiomme ostaa ja pystyä lunastamaan tämän luoton yksityishenkilöiden välillä tai jopa pitämään sen hyvityksen loppuun saakka. Je tiens aussi a vous précisez que ce credit nous le remboursons a hauteur de 300€/mois chez un huissier. Haluan myös täsmentää, että tämä hyvitys maksaa jopa 300 euroa kuukaudessa ulosottomies. Dites nous comment peut on faire car nous sommes totalement perdu nous sommes rejeter par toutes les banques. Kerro meille, miten voimme tehdä, koska olemme täysin kadonneet, hylkäämme kaikki pankit.
veronique Veronique
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Il s'agit d'un appareillage electrique ménager que l'on ne trouve pas dans le commerce,un extracteur de jus,qui permet d'optimiser la santé,mais qui coûte 1300 euros. Se on kotielektroniikkalaite, jota ei ole markkinoilla, mehutiiviste, joka mahdollistaa terveyden optimoinnin mutta joka maksaa 1300 euroa.
jacques Jacques
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonsoir, Ayant le statut banque de France je viens de m'inscrire sur ce site pour obtenir un pret dans le cadre de changer de véhicule car le mien arrive en fin de vie. Bonsoir, Ranskan pankin asema Olen juuri kirjoittanut tällä sivustolla saada lainaa osana ajoneuvon vaihtamista, koska minun kaivos tulee loppuun.
karine Karine
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Trésorerie pour petits travaux immobiliers Treasury pienten kiinteistöjen töistä
bertrand Bertrand
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Durée entre 12 et 15 ans en fonction du taux. Kesto 12-15 vuotta riippuen korosta. Demande de 200 000 € : 100 000 € pour indemnités d'éviction pour récupérer un local commercial afin de créer 2 appartements supplémentaires dans une SCI avec 10 appartements en location pour 100 000 € de travaux. Pyyntö 200 000 €: 100 000 € hätäkorvausta varten kaupallisen tilan perimiseksi luomaan kaksi ylimääräistä huoneistoa SCI: ssä, jossa on vuokrattu 10 huoneistoa 100 000 €: sta. Pas de prêt ni de dettes. Ei lainoja tai velkoja. Capacités de remboursement. Korvausominaisuudet. Plus de détail sur demande. Lisätietoja pyynnöstä.
murielle Murielle
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Finir travaux maison Viimeistely talon työtä
yannick yannick
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour Nous aurions besoin rapidement d'un crédit de 1000 euros sur 24 mois pour travaux dans la future chambre de notre bébé. Hei Me tarvitsemme nopeasti yli 1000 euron luottoa yli 24 kuukauden ajan, jotta voisimme työskennellä vauvamme tulevassa huoneessa. Je suis salariée en portage salarial et mon conjoint perçoit une allocation d'adulte handicapée. Olen palkallinen työntekijä ja puolisoni saa korvausta vammaisille aikuisille. Sommes également en procédure de surendettement. He ovat myös ylivelkaantuneita. Merci de votre réponse Bien cordialement Cindy Kiitos vastauksesta Ystävällisin terveisin Cindy
cindy Cindy
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je souhaite trouver une solution pour sortir du surendettement qui n'est pas énorme ni désespéré d'après la Banque de France (je dois 7 000 € environ) mais suis fichée FICP. Haluan löytää ratkaisun päästäkseen velasta, joka ei ole valtava tai epätoivoinen Banque de Francen mukaan (minulla on noin 7 000 euroa), mutta olen FICP. J'aurais aimé rembourser cette somme pour régulariser mon dossier, avoir une seule échéance raisonnable à rembourser si je trouvais un crédit locataire ficp ou un autre moyen. Olisin halunnut palauttaa tämän määrän, jotta voin korjata asiakirjani, sillä on vain yksi kohtuullinen määräaika, jos löysin ficp-vuokralaisen luottokortin tai jollakin muulla tavalla.
nadiege Nadiege
<-----------------------------------> <----------------------------------->

RACHETER MES CREDITS ET LEVER MON FICHAGE FICP + PRET POUR FINIR DE PAYER ETUDES AUX USA DE MON FILS RACHETER MY CREDITS JA OIEN MY FICP + TIEDOSTON KÄYTTÄMÄLLÄ TARJOUKSEN PÄIVÄT OPINNOT USA:
catherine Catherine
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonsoir, Je souhaiterais contracter un prêt d'un montant de 20000€ sur une durée de 144 mois. Hyvää iltaa, haluan sopimuksen lainaa 20000 € aikana 144 kuukautta. Ce prêt servirais à remplacer mon matériel de sonorisation et d'éclairages ainsi que mon véhicule de transport de matériels. Tätä lainaa käytettäisiin vaihtamaan äänen- ja valaistuslaitteistoni sekä ajoneuvoni materiaalien kuljettamiseen. Je suis auto-entrepreneur dans le domaine de l'évènementiel et électricien en CDI. Olen itse yrittäjä tapahtumien ja sähköasentajan alalla CDI: ssä.
samuel Samuel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Achat d'une maison de Maître avec travaux entièrement financé par notre famille. Päärakennuksen hankkiminen perheemme kanssa kokonaan rahoittamilla teoilla. Montant souhaité: 58000 Euros Haluttu määrä: 58000 euroa
Frédéric Frédéric
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Je me permets de vous solliciter car ayant un imprévu (les impots qui m'ont prélevé une belle somme), nous sommes dans l'obligation de demander un petit coup de pouce pour boucler le budget pour notre mariage qui a lieu en juin prochain. Hei, anna sinun pyytää sinua, koska sinulla on odottamatonta (verot, jotka ovat ottaneet hyvää summaa), meillä on velvollisuus pyytää vähän apua kesäkuussa seuraava.
olivier oliivi
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour je souhaite faire un credit pour pouvoir passe mon permis je souhaites un montant de 2500 euros Hei, haluan antaa luottoa, jotta voin siirtää lisenssin, haluan 2500 euroa
fatima Fatima
<-----------------------------------> <----------------------------------->


fabienne Fabian
<-----------------------------------> <----------------------------------->

trésorerie urgente afin de solder des crédits suite à des partenaires comptable et financier sans scupules kiireellistä rahoitusta, jolla rahoitetaan luottoja rahoitus- ja kirjanpitokumppaneiden jälkeen ilman scupuleja
thierry Thierry
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je cherche absolument à faire un crédit pour pouvoir rembourser cette dette à la BdF et racheter une petite voiture car je suis jeune papa depuis le 5-12-2015 et je n'ai pas de voiture à actuellement Haluan ehdottomasti tehdä luottoa voidakseen maksaa tämän velan takaisin BdF: lle ja ostaa pienen auton, koska olen nuori poika 5-12-2015 ja en ole tällä hetkellä autoa
yohann Yohann
<-----------------------------------> <----------------------------------->

rachat de crédit à la consommation, j'aimerais reduire le plus possible ma mensualité pour ne plus etre endetté et retrouver du pouvoir d'achat ainsi que placer de l'argent pour ne plus avoir à faire au crédit revolving et autre ostaessani kuluttajansuojaa, haluan vähentää kuukausittaista maksua niin paljon kuin ei olla velkaa ja ostanut takaisin ostovoimaa sekä sijoittaa rahaa lopettamaan luottokelpoisten luottojen ja muiden
cedric Cedric
<-----------------------------------> <----------------------------------->

pourriez vous vme contacter merci d avance Voisitteko ottaa yhteyttä kiitos etukäteen
sylviane Sylviane
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour Dans le cadre d'un regroupement de crédit étant locataires aucun organisme n'accepte notre dossier. Hei Osana luottoryhmää, joka on vuokralainen, mikään organisaatio ei hyväksy tietojamme. 59 Ans, fonction publique, 7000 Euros mensuels (couple) Cherche 80 000 Euros sur 5 ou 6 ans avant retraite. 59 vuotta, virkamieskunta, 7000 euroa kuukaudessa (pari) Etsitään 80 000 euroa 5 tai 6 vuotta ennen eläkkeelle siirtymistä. Merci de me contacter 06 90 94 13 71 Cordialement F. BISCH Kiitos, että otit yhteyttä minuun 06 90 94 13 71 Ystävällisin terveisin F. BISCH
françois françois
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Suite à un divorce, j'ai besoin d'un prêt de 20.000 €, afin de solder un découvert qui fait que je suis FICP, et de pouvoir me réinstaller convenablement, repartir d'un bon pieds. Hei, avioeron jälkeen tarvitsen 20 000 euron suuruisen lainan, jotta voin maksaa sellaisen tilinylityksen, joka tekee minut FICP: stä ja pystyy siirtymään sopivasti jättämään hyvät jalat. Je suis fonctionnaire titulaire. Olen virkamies. Par avance merci. Kiitos jo etukäteen. Cordialement Corinne Castaldi Ystävällisin terveisin Corinne Castaldi
corinne Corinne
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je recherche un emprunt de 70000 euros pour effectuer des travaux Etsin 70000 euron lainaa tekemään töitä
pascale pääsiäinen
<-----------------------------------> <----------------------------------->

JE DEMANDE CE PRET D UN MONTANT DE 3000 Euros.EN URGENCE CAR J AI UNE DETTE AUPRES D UN HUISSIER AVANT QU IL VIENNE ME SAISSIR ; PYYRÄN TÄMÄN LAKENNON MÄÄRIN 3 000 euroa. HÄTÄVÄLLISYYTEEN, JOTKA OVAT VAKUUTA HUISSIERiltä ennen kuin hän on palannut; ET AUTRES PETITS PROBLEMES A GERER . Ja muut pienet ongelmat, joita on hallittava. J ESPERE QUE MA DEMANDE SERAS ACCEPTER RAPIDEMENT . Yritän, että pyyntöni hyväksytään nopeasti. SES VRAIMENT URGENT . Hänen todella URGENT. MERCI D AVANCE . KIITOS EDELLEEN.
mireille Mireille
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour j'aimerais avoir ce crédit pour terminer les travaux que j'ai entrepris. Hei, haluaisin saada tämän luvan suorittaa työn, jonka olen tehnyt. Cordialement. Vilpittömästi.
renaud Renaud
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Prêt de 10000.00€ remboursable sur 60 mois, intérêts 10%. Laina 10000,00 € palautetaan yli 60 kuukautta, korko 10%. Salarié en cdi 1200.00€ par mois et 517.00€ par mois de retraite militaire. Palkka cdi 1200,00 € kuukaudessa ja 517,00 € kuukaudessa sotilaseläkkeelle.
rodrigue Rodrigue
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour j'ai different probleme financier et voudrais regulariser et stabiliser ma situation financier. Hei, minulla on erilainen taloudellinen ongelma ja haluaisin vakauttaa ja vakauttaa taloudellisen tilanteen. je souhaite fais un pret. Haluan lainan.
ebenezer Ebenezer
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour je suis propriétaire de maison et terre agricole et divers bien, je signe des compromis de vente le 29/02/2016 et 01/03/2016, pour un montant de 925000,00€, les actes de vente von prendre plusieurs mois pour être signé, et j'ai besoin de trésorerie, je voudrais faire un prêt sur hypothèque sur 12 a 24 mois, j'aimerais avoir votre proposition, Cordialement, Mr Rochette jean louis. Hei, olen talon ja maatalousmaan omistaja ja paljon hyviä, allekirjoitan kompromissit myynnistä 29/02/2016 ja 01/03/2016 925000,00 €, myyntitapahtumat kestää useita kuukausia allekirjoitetaan ja tarvitsen käteistä, haluan tehdä asuntolainan 12-24 kuukaudeksi, haluaisin esittää ehdotukseni, Ystävällisin terveisin, herra Rochette jean louis.
jean louis jean louis
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je suis FICP et ne peut de fait accéder aux crédits classiques. Olen FICP ja emme voi tavallisesti käyttää perinteisiä hyvityksiä. Je souhaiterais racheter les crédits en cours d'un montant de 39 000€ et emprunter 11 000€ pour acheter un véhicule. Haluaisin ostaa takaisin 39 000 euron erät ja lainata 11 000 euroa ajoneuvon ostoon. Ce qui me conduirait à faire un prêt de 50 000€ amortissable sur 8 a 10 ans. Mikä johtaisi minut tekemään 50 000 euron suuruinen laina, joka on poistettavissa 8-10 vuodessa. Par ailleurs cette solution engendrerait un défichage. Lisäksi tämä ratkaisu tuottaa näytön. Je suis marié et nos revenus sont de l'ordre de 5 000€ mensuels. Olen naimisissa ja tulomme on 5 000 € kuukaudessa. Cordialement sydämellisesti
michel Michel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, mon projet consiste en l'élargissement de ma clientèle de "coachés" au monde sportif et à celui des entrepreneurs. Hei, projekti koostuu laajentamalla asiakaskuntaani "valmentajia" urheilun ja yrittäjien maailmaan. Le coaching est mon activité de base de longue date, mais au-delà de mon passé d'entraineur et de mes expériences en entreprises, il m'a été clairement conseillé de passer par la mise en place d'un site internet de qualité. Valmennus on ollut jo pitkään ydinliiketoiminnani, mutta menneisyyteni yli valmentajana ja kokemukseni yrityksissä oli mielestäni suositeltavaa minua käymään läpi laadukkaan verkkosivuston luominen. Pour y procéder à moindre coût, j'ai utilisé mon réseau et trouvé des arrangements avec des professionnels ou amateurs aguerris. Voit tehdä tämän halvemmalla, käytin verkkoani ja löysin järjestelyjä kokeneiden ammattilaisten tai amatöörien kanssa. Entre sa fabrication et les frais liés à sa diffusion, j'ai évalué à 7 000 € l'enveloppe globale nécessaire. Tuotannostaan ​​ja sen jakelusta aiheutuvista kustannuksista arvioin, että kokonaismäärärahat ovat 7 000 euroa. Les tarifs pratiqués dans le coaching de ces domaines d'activités laissent présager un remboursement rapidement confortable. Näiden toimialojen valmennuksessa käytetyt hinnastot viittaavat siihen, että takaisinmaksu nopeutuu nopeasti. J'ai ajouté une sécurité en choisissant une durée sur 36 mois, durée que je réduirai en cours de période si les clauses du contrat le permettent. Olen lisännyt tietoturvaa valitsemalla 36 kuukauden pituinen termi, jota vähennetään ajanjaksolla, jos sopimuksen ehdot sen sallivat. Bien à vous. Sinun. André Condette. André Condette.
andre Andre
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je suis actuellement locataire d'un meublé je souhaite changer de logement et ai besoin de fonds afin de me meubler. Hei, olen vuokralainen kalustettu ja haluan vaihtaa asuntoja ja tarvitsen varoja voidakseen tarjota minua.
julie-anne Julie-Anne
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je voudrais racheter des crédits et payer les travaux de rénovation de façade et de toiture de ma copropriété. Haluaisin lunastaa luottoja ja maksaa asuntojulkistoni julkisivuun ja kattoon.
fabrice Fabrice
<-----------------------------------> <----------------------------------->

j'aurais besoin d'un pret d urgence veullez me contacter si possible ! Tarvitsen hätälainan ota yhteyttä jos mahdollista!
edgardo Edgardo
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Réaménagement de mon appartement pour y accueillir décemment mon épouse qui doit me rejoindre prochainement. Asuntokunnostukseni kunnostetaan vaimoni, joka minun on liittyä pian.
henri henri
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je souhaiterais avoir 2000 euros de trésorerie pour projet personnel urgent.Cordialement Haluaisin hankkia 2000 euroa käteistä henkilökohtaisen projektin kiireelliseksi
alexandre alexander
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je suis à la recherche d'un prêt de 10 000 euros remboursable sur 60 mois pour une réparation de voiture + trésorerie Etsin 10 000 euron suuruista lainaa, joka palautetaan yli 60 kuukauden ajaksi auton ja käteisen korjaamiseksi
nathalie Nathalie
<-----------------------------------> <----------------------------------->

travaux de renovation pour pour une maison plus une partie professionnelle pour mon entreprise remontointityöt taloon ja ammatillinen osa liiketoimintaani
nicolas Nicolas
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je suis salarié d'une société de sécurité et surveillance, je veux créer ma société de nettoyage. Olen turvallisuus- ja valvontayrityksen työntekijä, haluan luoda puhdistusyrityksen. j'ai participé à un stage de gestion d'entreprise organisé,par la chambre des métiers et artisans du 21/11/15 au 12/12/15 à nanterre. Osallistuin Chambre des métiers et artisansin järjestämään koulutukseen 21.11.15-15.12.15, nanterre. j'ai besoin d'un prêt de 6000 euros pour démarrer mon activité. Tarvitsen 6000 euron lainan aloittaakseni toimintaa.
louis charles louis charles
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, j'ai décidé de me lancer sur une franchise d'une marque connue de Fast Food en France et à l'international. Hei, päätin aloittaa hyvin tunnetun Fast Food -tuotemerkin franchisingn Ranskassa ja kansainvälisesti. L'investissement global est entre 200 KE et 400KE CA réalisable après 2 ans 600 à 800 K€ L'enseigne propose une aide au financement (recherche du prêt auprès de ses banques partenaire) évidemment il faudrait un apport pour pouvoir prétendre au prêt. Kokonaisinvestointi on 200 KE: n ja 400KE CA: n välillä. Voidaan toteuttaa kahden vuoden kuluttua 600-800 k €. Brändi ehdottaa rahoitustukea (etsi lainaa kumppanipankkeiltaan). Ilmeisesti se vaatisi lainan maksamista. L'apport demandé est de 60KE. Pyydetty panos on 60K. Je sollicite votre expertise afin d'avoir une aide pour obtenir les 60KE sous forme de prêt sachant que je peux mettre un apport de 10KE sur les 60KE demandé. Qu'en pensez-vous ? Bien Cordialement
khaled
<----------------------------------->

Bonjour je fait appel à vous pour m'aider à trouver un prêt de 4000e à un taux rėsonable urgent merci
laetitia
<----------------------------------->

bonjour, je souhaite acheter une voiture d' occasion. J ai une bonne situation fonctionnaire cadre moyen. par contre il y a 4 ans mon ex femme qui était très joueuse ma mis dans une situation difficile en faisant un credit a la conso sans mon consentement je me retrouve fiché donc difficile pour moi d ' obtenir un crédit
guillaume
<----------------------------------->

BONJOUR,SUITE A MON INSCRIPTION J'AURAI BESOIN D'UN PRET DE 23000 EUROS MERCI DE ME CONTACTER.
emmanuel
<----------------------------------->

Bonjour. Je souhaite faire des travaux dans mon logement.
jean-michel
<----------------------------------->

je souhaite acheter un véhicule d'occasion d'une valeur de 3000 à 4000 euros
patrick
<----------------------------------->

Je souhaite renouveler l'électroménager et faire un entretien complet de mon véhicule.
yannick
<----------------------------------->

financer la fin des études de mon fils, sans faire appel à un crédit revolving
alain
<----------------------------------->

Bonjour, Je vous contacte car je souhaite emprunter 170.000 euros pour plusieurs raisons que j'évoque si dessous: - Je suis tombé sur une très bonne opportunité d'achat immobilier neuf (145.000 euros) et j'aimerais concrétiser ce projet. - Je suis actuellement fiché à la BDF pour un retard de paiement de crédit auto, et il m'est demandé de payer la totalité en une seule fois (5700 euros). J'ai également 2 crédit conso que je rembourse sans problème chaque mois (4200 euros et 2500 euros). Je souhaiterais également inclure ces 3 crédits au prêt immo afin de régler définitivement ces dossiers et n'avoir qu'un seul crédit en cours. - Je prépare également mon mariage qui aura lieu cette année, je souhaiterais également inclure ce dossier au prêt (10.000 euros) J'ai 27 ans, je suis actuellement hébergé à titre gratuit chez mes parents le temps de passer ce mauvais cap. Je suis en CDI avec un salaire de 1530 euros sur 13 mois. Je vous prie de considérer ma demande, j'ai en ma possession tous les justificatifs nécessaires afin de prouver ma bonne foi. Etant actuellement fiché à la BDF, je ne peux passer par ma banque, voilà pourquoi je m'adresse à vous afin que vous puissiez m'aider à passer ce cap. Dans l'attente de votre retour, je vous prie d'agréer l'expression de mes sentiments les plus sincères. Mr LUTONADIO
mahungu joel
<----------------------------------->

Bonjour je suis a la recherche d un prêt personnel de 15000 € afin de regler quelques facture reparer mon auto et disposer d une reserve d argent ..cordialement
christophe
<----------------------------------->

achat second vehicule, et remboursement d emprunt d argent a des amis et famille
didier
<----------------------------------->

Bonjour, Je souhaite faire l'achat d'une voiture pour pouvoir faire aide médico-psychologique a domicile mais j'aurais toujours un autre travail a mi temps et aussi acheter du matériel pour pouvoir concrétiser mon projet je souhaite empreinter 9000 euros sur 70 mois merci a vous
alina
<----------------------------------->

Achat véhicule occasion
philippe
<----------------------------------->

Bonjour , je souhaiterais trouver une solution afin de payer mon permis une petite voiture et quelques "dettes" environ 5000€ en partant sur une échéance de 100€ par mois. Cordialement
déborah
<----------------------------------->

Bjr je suis a la recherche d'un crédit je suis salariée mes a fiché a la banque de france c pour ça je cherche un crédit entre particulier merci
fatimaezzohra
<----------------------------------->


sylviane
<----------------------------------->

bonjour voila je désire se crédit pour financer l'achat d'une voiture pour aller au travail et ainsi que mon mariage au mois d'août
sebastien
<----------------------------------->

Concept Bio Invest : l'Epargne active et éco-responsable. Plus d'infos sur : http://www.huile-olive-crete.com/ actualites-bordeaux.
didier jean
<----------------------------------->

Je recherche un pret de 20 000 euros
corine
<----------------------------------->

FINANCEMENT ETUDES
sandrine
<----------------------------------->

Bonjour Madame, Monsieur, mon projet est d'obtenir un prêt de 10000 € pour acheter les articles de mon futur bébé (lit, berceau, lait, couche, biberon etc...) qui arrive au mois de mars 2016, pour emménager dans un nouvelle appartement ou une maison individuelle et bien sur commencé l'année avec un nouveau départ. S'il vous plais c'est urgent, contacté moi au 0690443818
claudio
<----------------------------------->

Nous aurions besoin de 50 000 euro pour rembourser des prêts de consommation trop cher et pour lesquels nous avons des soucis de remboursement vu le taux d'intérêt.
pierre yves
<----------------------------------->

Bonjour, je souhaiterais faire une demande de crédit perso, pour des frais médicaux, et une achat d'une voiture, merci de me contacter par mail, merci d'avance
fanny
<----------------------------------->

règler mes dettes qui s'élèvent à:3959,80 euros,puis passer mon permis:1250 euros,je ne vois pas la sortie du tunnel et je n'avance pas,aidé-moi,svp.Je suis saisonnier dans le métier de la restauration,j'ai un bon salaire,je ferai tous les efforts nécéssaires pour m'en sortir,comme je l'ai toujours fait,mais j'ai besoin d'un soutien,car,je ne peux demandé d'aide à personnes d'autres,que part le biais de ce site,merci d'avance.Cordialement
alexandre
<----------------------------------->

J'ai besoin de 25000€ pour défichage banque de france, ce qui me permettrai un pret immo de 200000€, je suis en CDI et je gagne en moyenne 3000€ par mois.
christophe
<----------------------------------->

j'aimerai acheter une petite voiture d'occasion pour mon travail
jerome
<----------------------------------->

Achat d'un véhicule d'occasion
stephane
<----------------------------------->

URGENT !!!! PRET ETUDIANT AFIN DE MENER A BIEN MA FORMATION D'AIDE SOIGNANTE
anne
<----------------------------------->

Il s'agit pour moi d'épurer ma dette et d'assainir ainsi ma balance financière et d'acheter une voiture afin de mettre en place mon second projet professionnel tout en conservant bien sûr mon travail actuel.
isabelle
<----------------------------------->

reparer ma voiture pour la passer au contrôle technique rembourser les facture que je dois et avoir un peu de reserve dargent
jean-claude
<----------------------------------->

j'ai besoin de 12000€ pour changer ma voiture, rembourser un micro pret. je suis fiché FICP c'est pour cela que je passe par ce site, j'ai la capcité de remboursé mon prêt je'ai un salaire
francoise
<----------------------------------->

Bonjour, Propriétaire, pré-retraité et en activité partielle (CDI), je cherche à regrouper 2 prêts pour diminuer les échéances. Montant souhaité : 10000 E sur 60 mois Cordialement, J.LEBOUC
jacques
<----------------------------------->

Je voudrais un prêt consommation de 8000 euros pour passer mon permis, acheter une voiture d'occasion, et constituer une petite trésorerie. Je suis en cours de défichage à la banque de France suite à clôture de ma dette de 1000 euros réglée en totalité le 23 février 2016 à l'organisme prêteur. Il m'a été dit que cela prendrait quelques jours. Merci de me contacter pour la réalisation de mon projet.
amnan rolande
<----------------------------------->


DEMANDER UN PRET

Neuvostoliitto

DEMANDES DE PRÊT EN LIGNE.

Asiakasneuvonantaja on omistettu!


BDP-tiimi on käytettävissä 24H / 24 ja 7D / 7.

BDP - antaa asiakkaalle asiakasneuvontaa, joka auttaa sinua koko prosessin ajan. Hän huolehtii talletuksesta, tiedostojen seurannasta ja antaa luottamustiedoston loppuun saattamiseen tarvittavat neuvoja.

EASY CREDIT

CRÉDIT FACILE


Nopea ja tehokas
EI LUOVUTUS HYVÄKSYTTY...


BDP  ei edellytä luottotutkimusta.
Riippumatta tilanteestasi, Fiché FICP: stä, sinulla ei ole mitään ongelmia saada lainaa BDP: n kanssa.
Takaamme välittömän luottotodistuksen.
Vuonna 2013 teimme yli 8 000 tyytyväistä asiakasta. Hyödynnä erikoistarjouksia.

Jätä kommentti

CAPTCHA